Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Notitieboekje met pen bedrukken


Notitieboekjes met pen bedrukken

Notitieboekjes met pen bedrukken

Een bedrukt notitieboekje met pen is een perfect relatiegeschenk. Notitieboekjes met pen komen altijd van pas, of het nou voor een vergadering is of als u iets niet mag vergeten. Daarnaast is een notitieboekje met pen een uitstekend middel voor marketing als u deze laat bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam. Wij hebben verschillende formaten notitieboekjes met pen in ons assortiment die u kan bedrukken. Zo hebben we een A4, A5 en A6 formaat, die allemaal voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo zijn kleinere formaten handig voor in de binnenzak of tas, en het grotere formaat om uitgebreid aantekeningen te maken of een idee uit te werken!

Notitieboekjes met pen personaliseren

Bij Notitieboekwereld kan u uw notitieboekjes met pen zo personaliseren dat het precies aansluit bij uw wensen en uw huisstijl. Wij hebben  veel verschillende kleuren covers, en de kleur van de pen sluit perfect aan bij de kleur van de cover die u kiest. Verder kan u het notitieboekje ook personaliseren door het te bedrukken, dit kan tot maximaal 4 kleuren. Zo kan u het notitieboekje exact aanpassen aan uw wensen.

Bedrukte notitieboekjes met pen bestellen

Bedrukte notitieboekjes met pen zijn een zeer gewaardeerd relatiegeschenk en een echte blikvanger in het bedrijfsleven. De notitieboekjes met pen zijn uitermate geschikt als weggevers tijdens een zakelijk gesprek, een open dag, beurs of congres. Door de bijgevoegde pen kan het notitieboekje meteen worden gebruikt. Verder zijn de bedrukte notitieboekjes met pen ook ideaal om mee te sturen bij een levering van een bestelling of om weg te geven aan uw medewerkers. De bedrukte notitieboekjes met pen zijn multifunctioneel en verhogen de zichtbaarheid van uw bedrijf. Bestel uw bedrukte notitieboekjes met pen gemakkelijk online bij notitieboekwereld!

Bel mij terug!
Advies nodig?