Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Eco notitieboekjes

Een bedrukt eco notitieboekje is een zeer geschikt promotiemiddel. Als u een duurzaam bedrijf bent of simpelweg een milieuvriendelijke uitstraling wil hebben, eco notitieboekjes zijn een geschikt relatiegeschenk. De ecologische notitieboekjes zijn te verkrijgen in verschillende modellen en met of zonder ringband. De ecologische notitieboekjes zijn inclusief blauwschrijvende pen, die gemaakt is van duurzaam materiaal. Hierdoor heeft de ontvanger altijd pen en papier bij de hand. Een perfect relatiegeschenk!
9,3
1 - 8 van 8 resultaten

1 - 8 van 8 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Eco notitieboekjes bedrukken

Een gepersonaliseerd eco notitieboekje 4 kleuren laten bedrukken.  precies kan aanpassen aan uw bedrijfsstijl. Door het eco notitieboekje te personaliseren en deze helemaal aan te passen aan de huisstijl van het bedrijf springt deze extra in het oog. Hiermee zorgt u doeltreffend voor meer naamsbekendheid. De eco notitieboekjes zijn al te bestellen vanaf 25 stuks!

Eco notitieboekjes met logo

Een bedrukt eco notitieboekje doet het al jaren erg goed, het is een fijn geschenk om te krijgen en makkelijk om weg te geven. Een duurzaam notitieboekje   Zo kan u uw klanten of relaties verrassen met een gepersonaliseerd eco notitieboekje. Verder is het ook een uitstekend geschenk om mee te geven aan cursisten of tijdens een open dag van uw bedrijf. De ontvanger zal bij het gebruik van het eco notitieboekje terugdenken aan uw bedrijf. De duurzame notitieboekjes zijn daarnaast ook geschikt om mee te geven aan uw medewerkers, die deze dan weer meenemen naar uw relaties. Hoe dan ook is een eco notitieboekje een fantastische manier om in het oog te springen!